Dosadašnji kreativni direktor koji je dugi niz godina uspješno vodio odjel dizajna, preuzeo je upravljačku palicu agencije od svoje supruge Lee Brezar

Marketinška i PR agencija Dhar media, koja je posvećena promicanju organizacijske kulture svih svojih 12 godina poslovanja, imenovala je novog izvršnog direktora, Slavišu Brezara.

„Kako smo krenuli u razvoj nekoliko novih i zahtjevnih projekata, logičan korak bio je bolje rasporediti uloge. S početkom prosinca ove godine preuzeo sam upravljanje našom agencijom, a razvoj nastavljamo kako smo i planirali. Podrška klijentima ostaje na visokom nivou, kakva je i bila u svih proteklih 12 godina poslovanja“, izjavio je Slaviša Brezar, kreativni direktor i CEO Dhar medije.

Lea Brezar, dosadašnja direktorica Dhar medije nastavlja s aktivnim radom u agenciji, no stavlja fokus na najnoviji projekt – Poslovno učilište za organizacijsku kulturu i vođenje u Hrvatskoj koje s radom započinje u jesen 2022.

Od svog osnutka 2009. godine do danas, Dhar media stvorila je stabilan biznis na temeljima svrhe (dharme). Svaki član tima mora se u svom poslu ostvariti inače je teško zadržati motivaciju na nivou. Pomoću Brendfulness metode – dharmičkog menadžmenta, oni su razinu motivacije podigli na traženu visinu, a kontinuiranim radom na odnosima u svom timu – ona je takva kakva treba biti. Dhar media tim broji 9 individualaca koji su svaki ponaosob u agenciju unijeli promjenu.

Veliki su zagovaratelji izgradnje organizacijske kulture svrhe (dharme), kulture koja počiva na istini, ljubavi, brižnosti, strpljenju, jednakosti, slobodi, pravednosti, razvoju, napretku i nadahnuću. Kako bi još jače i glasnije pričali i educirali o organizacijskoj kulturi koja prije svega počinje u njima samima – u njihovim zaposlenicima i kolektivu, odlučili su na neki način dijeliti znanje drugima te su nedavno osnovali prvo Poslovno učilište za organizacijsku kulturu i razvoj.