Lea Brezar

rođena je u Zagrebu, 1. kolovoza 1977.

Nakon završene geodetske srednje škole zapošljava se u Gradskom uredu za katastar i geodetske poslove grada Zagreba gdje je radila pet godina. Danas vodi uspješnu marketinšku agenciju Dhar media koja je osnovana 2009. Od 2020. aktivna je na polju obrazovanja kao suosnivačica EPOHE, privatna osnovne škole i gimnazije.

Na Poslovnom učilištu Experta 2012. godine diplomira za Menadžera za odnose s javnošću. Nakon niza godina i proučavanja osobnog razvoja, 2019. na Open Universityju upisuje studij Psychology with counselling.

Osnivanje Dhar medie temeljilo se na odluci izgradnje stabilnog poslovnog okruženja postavljenoga na načela dharmičkog menadžmenta koje je Lea kasnije opisala u svojoj knjizi Izvan okvira. Aktivna na pitanjima koja se tiču vođenja i organizacijske kulture, 2021. pokreće Poslovno učilište za organizacijsku kulturu i vođenje.

Osmislila je Brendfulness metodu (postavljanje organizacijske kulture svrhe, na temeljima dharmičkog menadžmenta) prema kojoj posluje i sama Dhar media. Vođenje i upravljanje Dhar mediom iznjedrilo je niz projekata kojima je fokus promicanje organizacijske kulture i vođenja – poput Brendfulness magazina.

Lea Brezar piše od svoje četrnaeste godine, od 2015. je samoizdavač. Iza nje je trinaest napisanih knjiga na temu pozitivne psihologje (poezija, romani i priručnici). Aktivna je promotorica poezije, njen projekt #odapoeziji – poezija na city lights plakatima održava se u kasno proljeće od 2016. godine.

Podijeli!