Slaviša Brezar

CEO Dhar medie

Rođen je 16.12.1976. u Sarajevu, punih 8 godina prije Olimpijade, u vrijeme kada je po prvi put probao i Coca Colu iz limenke! Završivši osnovnu glazbenu školu i nastavivši u srednjoj, mislio je da će mu se život vrtjeti oko glazbe. No, tu avanturu je prekinuo rat pa je nastavio samo s gimnazijom u Zagrebu, gdje se i doselio iz Sarajeva. Nakon gimnazije, kao i većina vršnjaka, nije imao pojma što želi dalje. Kako je cijelo vrijeme crtkao neke logotipe jedan susjed ga je iznenadio rečenicom: „Pa je l’ znaš da na Žitnjaku imaš Grafički faks!?“ Bam! Upisao je faks, ali odustao nakon 3 godine, jer je u međuvremenu počeo raditi i više učiti o dizajnu na poslu nego na faksu.

Počeo je davne 1998. u Jutarnjem listu kao dizajner nekoliko rubrika, specijalnih izdanja i sl. Nakon toga krenuo je putem Kviskoteke, časopisa VIDI, HIP Medije, nakon čega se odlučio na otvaranje vlastite tvrtke uz klijente kao što su Egmont (Top of The Pops i sl. izdanja), VIDI, PC Chip i Playboy. Nakon 23 godine u ovom poslu došlo je vrijeme da svoje znanje prenese drugima. Tu je pozicija kreativnog direktora idealna, jer može nadgledati sve procese i utjecati na njihovo izvođenje.

U slobodno vrijeme voli slušati dobru glazbu i svirati gitaru (trebao bi i češće), voli se družiti sa svojim curama, putovati, ispijati kave s prijateljima… Ma sve što vole mladi, u svojim četrdesetima ;)