Irina Steiger

Senior grafička dizajnerica.

Senior, ne samo jer je u Dhar mediji od samog početka i nešto prije početka te ere, već jer je i životni senior.

Rođena u prošlom stoljeću, davne 1977, najbolje godine ikad, krasnog svibnja, dana mu 23.

Kaže mama da je bio ponedjeljak, znači, marljiva i spremna od samog dolaska na ovaj krasan svijet. S obzirom na to da je čistokrvni blizanac, al s jarac podznakom koji ju sad koči za mnogo toga al ju i fokusira, veći dio svog dugog života je provela ne znajući što hoće. Pa je svoju srednju školu provela u Školi za primijenjenu umjetnost i dizajn jer je nekim tatinim genima imala smisla za crtanje. Završila smjer na odjelu Unutrašnje arhitekture, pa prešla na Tekstilno-tehnološki fakultet i smjer modu. Da bi ju put odveo u Beč, u kojem je radila nekoliko godina, pa malo volontirala jugom Španjolske i kad je konačno skužila čime bi se možda mogla baviti se vratila u rodni joj Zagreb.

Uskočila u grafički dizajn, programe i njegove kreativne, zanimljive vode i bila je to ljubav. Uz sreću i bivanje na pravom mjestu u pravo vrijeme, uskočila je bez puno znanja al puno znatiželje i šarene glave u ovaj sad troduplo veliki Dhar media tim.

Sudjeluje i vodi projekte osmišljavanja vizuala, zanimljivih rješenja, šarenog dizajna, kojima stvaramo dobar grafički osjećaj, kako sebi, tako i zadovoljnom klijentu.

U slobodno vrijeme osmišljava kreativne sadržaje za svog skoro 2-godišnjaka jer nema više hobija. Smišlja komunikaciju, vizuale, fotografira ga u različitim svakodnevnim danima i noćima naopačke.

Kreativa nikad ne spava, samo je ponekad umorna.

Podijeli!