Biti prvi, pomicati granice i uvijek biti drugačiji – definitivno je ono što bih prvo rekla o sebi.

Vjerujem da je nemoguće samo riječ, da postoji apsolutno sve što mogu zamisiti, da se sretne stvari ne događaju samo u bajkama sa floskulom “Lived happily ever after” i da je svaki strah samo test. Nove stvari uvijek uzimam kao pozitivan izazov, određeno iskustvo i konstruktivni dio životnog puta.

Nijedan prvi put naravno nije lak, predrasude, razmišljanja, razne analize… misao “izbija” misao.

Nakon dugo vremena obuzeo me strah, ali ne onaj pozitivan, od kojeg imaš leptiriće u trbuhu i koji te prestravljuje, ali s nestrpljenjem čekaš da se dogodi što se dogoditi treba. Odabir nove radne atmosfere, burza je prepuna firmi koje te “žele”, koje “žele” podijeliti svoje znanje s tobom, “naučiti” te nešto novo jer si ti buduća nada struke. Nastavit ćeš ono gdje će oni jednom stati, hvaliti se svojim mentorima i onima koji su zaslužni za to, koji su te usmjerili da dođeš do toga gdje ćeš sutra biti.

1237982_10155516921915331_6608214032321765974_n

10:00 burza je otvorena – pedeset ljudi u tom trenutku klikaju na svoj odabir i termin koji žele… ali što JA želim? Odabir je bio jednostavan. Idem na element iznenađenja. “Dhar media”. Klik.

U nedostatku informacija i znanja o svom odabiru, kao i svaki zemljanin 21. stoljeća automatski “googlam” – Dhar media je u tom trenutku najtraženiji pojam na svijetu. Što je ovo? Tko ozbiljan radi ovakvu web stranicu? U današnjem poslovnom svijetu nema mjesta za vesele boje, opušteni dizajn, za slike s radnih sastanaka punih nasmijanih lica i motivirajuće duhovne citate… – naivno razmišljam.

Prvi dan je prošao… vozim se tramvajem prepunim namrštenih, tužnih i bezličnih lica i osjećam kako se moj osmijeh izdvaja u masi, pomalo zbunjena ali sretna.

Kako su dani prolazili, tako se moj STRAH pretvorio u onaj strah s leptirićima, iščekivanje sutra i buđenje s osmjehom. Sve ono što “poslovni svijet” iliti “ozbiljne uspješne firme” nameću – definitivno nije ono za što se Dhar media zalaže.

Kod nas je uvijek sve u bojama, lica su uvijek nasmijana, radni sastanci izgledaju kao razvijanje ideja kroz smijeh i razumijevanje. Kreativnosti ovom malom teamu apsolutno ne fali, jer su vidici široko otvoreni, sve je dopušteno, nijedna ideja nije loša, oblikujemo je. Team building se odvija svakodnevno za vrijeme doručka, ručka, kave, pauze, posla – uvijek. A radne kolege, radne kolege su nešto što je teško riječima opisati… svatko ima svoje posebnosti, ali sa sigurnošću mogu reći da svatko od njih ima nešto zajedničko – s veseljem dolaze na posao i raduju se novom radnom danu i svojoj poslovnoj obitelji!

Oni zbilja žele da se ponosite time što su vam mentori, prenjet će vam i više znanja nego ste mislili, stalo im je da se osjećate dijelom ove obitelji i uvijek će ukazivati na to. Mozda opijena bojama, smijehom, prihvaćanjem ili previše čistim zrakom za koji je zaslužan Manuelin cvijet kojemu povremeno i tepa, ja sam otkrila da postoji radno okruženje u kojem bi htjela doživotno raditi, koje izvlači ono najbolje od vas i koje vas potiče na više, ne tlačenjem, nego prihvaćanjem vas samih, vaših ideja, rada, a sitnice koje ne primijetite da ste napravili dobiju svoje hvala.

Tako ću i ja s tugom, jer je prošlo moje vrijeme kod Vas samo reći, HVALA Dhar media!

‘Just remember.. I’ll turn my back and it will be my future. See you soon.’

– Zrinka.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
en_USEnglish