[big_title small_margin=”no”]

Zašto je video of “Your Life Is Full Of Croatia” pogledan 49.893 puta?

[/big_title]

Video čiju ideju i produkciju u cijelosti potpisuju Dhar media i TouristarTV

 

Nakon prošlotjednog objavljivanja videa na web stranici TouristarTV-a  video  “Your Life Is Full of Croatia” (http://touristar.tv/_carousel_/life-full-croatia/) je u vrlo kratkom roku postao vrlo popularan diljem Hrvatske i šire. Portal Index.hr prvi je objavio vijest, zatim je ista prenešena i na Večernjem.hr te ostalim portalima kao što su: N1, Makarska-post, ŠibenikIN, Media marketing, Narod, Slobod, Portalu Oko itd.

Najznačajniji udio u gledanosti na službenoj stranici TouristarTV-a nakon Hrvatske imale su USA, Australija, Njemačka te Bosna i Hercegovina.

Kao autori ovog videa ponosni smo što je ideja prepoznata diljem Hrvatske i šire te da su Novi list i Glas Istre prenijeli vijest i u tiskanom izdanju prezentiranu kroz priču o nastajanju samog videa i ideji promocije Hrvatske pod sloganom: “Vaš život je pun Hrvatske!”.

Kako se na ovogodišnjim Danima turizma, održanima u Opatiji, mogla često čuti krilatica “Turizam je emocija” s kojom se u potpunosti slaže i naša agencija, moramo se osvrnuti na važno pitanje koje ona nameće, a to je problem nedostatka sadržaja tijekom i poslije turističke sezone s kojim će se turisti povezati upravo na razini emocija.

Ukoliko konačno odlučimo u kojem smjeru želimo graditi hrvatski turizam, mogli bismo zapravo i uspjeti, ali uz uvijet da se fokusiramo upravo na ono što ponajviše nedostaje u cijelom turističkom sektoru. Prema našem dosadašnjem iskustvu, to je sinergija svih zainteresiranih strana u turizmu; države, pojedinaca i privatnih poduzetnika. Iz te sinergije proizaći će stvaranje novih sadržaja što znači i proizvoda koji nisu sunce i more.

Naša lijepa Hrvatska u čijoj se baštini krije tisuće priča, velikana, izuma, specifičnih jela i pića samo čekaju da ih se poveže i pokaže svijetu.

Mi smo odlučili da ćemo to činiti na svoj način, kroz video priče i povezivanje sa blogerima iz cijelog svijeta.

– Lea Brezar

 

 

Categories: Blog

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
en_USEnglish