Lea-za-blog-SharmaProteklih smo dana žestoko prionuli na organizaciju seminara “Vođa bez titule” sa Robinom Sharmom. Krenulo je pisanje priopćenja, odgovaranje na pitanja iz intervjua za medije te postavljanje kampanje. Velik nas posao čeka, svjesni smo toga i zapravo kad razmislim najlakše je bilo kontaktirati predavača i tražiti prvi slobodan termin.
Često se posljednjih dana susrećem s pitanjem: “Kako to da ste došli do Sharme?” Dobro pitanje. Odgovor je prilično jednostavan: “Poslali smo mu mail i čovjek je odgovorio.” Zamislili smo si pozitivan ishod i odapeli strelicu u Svemir. Vratila nam se sa porukom “20.veljače 2014.” i evo nas. Telefoniramo, dizajniramo, mijenjamo, brišemo, kalkuliramo… sve za jedan veliki cilj:

Promjena paradigmi poslovanja, paradigmi u našim glavama koje su početak i kraj svega.

Zašto početak? Jer nam otvaraju vrata za nešto novo, a kraj jer smo zatvorili posljednja za sobom. :-) Ne bojimo se promjena, one uvijek donose dobre lekcije, ma kakve god bile.

Kad razmislimo istina je da iz svih teških iskustava uvijek izronimo jači.

Stoga smo odlučili da ćemo poslati poruku u svom stilu: onako kako se ponašamo svakodnevno u svom poslovanju i privatno (u našem slučaju dharmički) oblikovat će našu budućnost u svim aspektima.

Pa hajde, mjenite s nama i svoju svijest. Poigrajte se sa svojim starim obrascima i obucite ih u novo ruho u 2014. Sharma definitivno ima alate, a ovo je jedan sa njegova bloga:

“Učinite ono što čine najuspješniji ljudi na planeti: investirajte u učenje i rad na sebi. “ R. Sharma

Vidimo se 20.veljače!

Lea Brezar, direktorica Dhar medie