Imala sam 18 godina kada sam se zaposlila. Nisam završila fakultet, nisam imala vozački, nisam imala stan. Imala sam viziju da moj život ne mora običan, da mora biti nešto više. Zaposlila sam se u gradskoj upravi i bila jedan broj koji bi svaki dan odradio isti posao. I tako pet godina. A onda sam presjekla vrpcu i otisnula se u svijet. Rekoše mi da sam luda, da se posao u gradskoj upravi čuva i pitaše me ‘kamo ćeš to’?

Kamo? Sa svojim tadašnjim dečkom, današnjim suprugom – još jednim vizionarom, u privatnike.
I evo nas. Dvanaest godina kasnije, s mnogo neuspjeha, sa stotine odbijenica, s podsmjehom drugih strana i s neizmjernom željom da ostvarimo svoj cilj:

Živjeti od svojih ideja koje smo malo pomalo pretvarali u stvarnost. Još uvijek smo ovdje. Sada nas je 10.

Snimili smo COT2

Iskustvo me oblikovalo u marketingaša i pr-ovca, učila sam od boljih. Slušala sam pozorno.

Vrijeme je pokazalo da je potrebno ići dalje, pa sam slušala još bolje i usvajala nova znanja. Nekad su i mlađi pametniji od nas.

I ono najvažnije, nikad nisam prestala biti znatiželjna i hrabra. Usudim se činiti ono što drugi misle da ne mogu; jer nisu dovoljno obrazovani, nemaju znanje, ne snalaze se improvizirajući. Mene nije briga za to. Idem naprijed. Naučit ću.

 

[big_title small_margin=”no”]

I tako  se dogodio Centuries-old Tales

[/big_title]

Danas, nakon predstavljanja projekta Centuries-old Tales početkom godine u Badelu 1862., imamo produciran prvi dokumentarni film u serijalu. Predivna ”Priča o Pelinkovcu” ugledala je svijetlo dana.

Naravno da posao nisam odradila sama. Uz mene je odličan tim individualaca koje poštujem radi njihove predanosti poslu i upornosti da stvari odrade do kraja, nekad i dva puta ponavljajući. 🙂

No, snimati i producirati nikada nisam učila, niti sam znala išta o tome. Ali sam imala ideju i dovoljno hrabrosti da spremno dočekam i pad. Nakon tri godine od kad smo počeli stvarati vlastite turističke sadržaje, imamo stotine sati snimljenog materijala u tri serijala.


Danas je bio moj zadatrak da napišem blog.

Danas sam iznimno ponosna na naša dostignuća.

– Lea

[youtube id=”OYO4ikCwEd0″ width=”600″ height=”350″]

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
en_USEnglish