Vedrana Prevendar

Savjetnica za odnose s javnošću

Rođena je u Zagrebu 1983. godine.

Diplomirala je na Grafičkom fakultetu u Zagrebu i stekla zvanje dipl. ing. grafičke tehnologije. Za razliku od grafičke tehnologije, oduvijek ju je zanimao i privlačio grafički dizajn, a nitko ne zna, kao ni ona sama, zašto isti nije upisala na faksu. Nakon radnog iskustva započetog u odjelu marketinga kozmetičke kompanije Oriflame, dolazi raditi u marketinšku i PR agenciju Dhar meda gdje radi i danas.

U 7 godina agencijskog života i suživota s njezinom takozvanom „drugom obitelji“, radila je kao community i social media manager za brojne klijente. U međuvremenu je završila dodatno obrazovanje za Copywritera na Institutu za management u Zagrebu nakon kojeg se sve više okretala kreativnom pisanju. Pisala je blogove, tekstove za web i magazin BREND kultura koji je kasnije prerastao u BRENDfulness.

Zadnje četiri godine radi kao Savjetnica za odnose s javnošću. Osim što je izgradila korektan i profesionalan odnos s novinarima i urednicima raznih medija, planira i organizira događanja, konferencije za novinare, kreira PR strategije i provodi ih u djelo. Kažu da je 7. godina krizna, pa je tako naša Vedrana uslijed krize ili nečeg trećeg otišla raditi u PR agenciju Manjgura gdje je radila godinu dana. Rekla je, „ma j..eš to, odoh ja natrag kod svojih“ i od ljeta 2020. ponovno je s nama u timu.

Nakon povratka radila je kao urednica magazina BRENDfulness, a trenutno vodi odnose s javnošću za Dhar mediu, školu EPOHA i BRENDfulness. Kažu da se prekidi u odnosima ne računaju, nego se godine na kraju zbrajaju, pa možemo i u ovom slučaju reći da je Veca u Dhar mediji punih 9 godina.

Podijeli!