8:30, lagano pješačim do posla. Opušteno, bez stresa i  razmišljam kako se kroz nekoliko dana selimo u drugi uredski prostor, na drugom dijelu grada. Promjena! Promjena nosi novu energiju, može značiti novi početak. Nije važno gdje smo, jer smo odličan tim i sam prostor je nebitan. U novom uredu u sobi ćemo biti kolegica Vedrana, Manuela i ja. Jako se veselim toj buci koju možemo proizvesti telefonskim pozivima. 🙂 Znam da će nam biti „odlična soba“, vesela.

Volim posao koji radim. Volim tvrtku u kojoj sam zaposlena. Nemam osjećaj da radim mada je često tempo vrlo brz. I bez obzira na taj tempo, atmosfera je vječno opuštena. Za vrijeme naših „ritualnih“ doručaka i ručaka uvijek se nešto događa. Pod „događanjima“ mislim na to da sve kao krene normalno – jelo, ugodan razgovor koji baš svaki puta završi na teškoj zezanciji od koje boli trbuh od smijeha. I svaki puta se jaaaako udaljimo od početne teme pretjerivanjima u zezanciji.  Evo malen, tipičan primjer: naša direktorica jednom je svom suprugu, našem kreativnom direktoru Slaviši u priči rekla žureći se (trebalo je to značiti četiri tisuće ali je izrekla, na naše sveopće veselje) čet’ tisuće.
Hvala Lea!! Odmah smo se jedan za drugim nadovezali s naglascima lokalnog hrvatskog stanovništva  koje nije iz Zagreba, čet’ tis’će kuna i svaki dan, narednih nekoliko mjeseci smo našli savršeno mjesto u razgovoru gdje bi te čet’ tis’će mogli smjestiti.
Tako je Slaviši nedugo zatim bio i rođendan koji smo svi zajedno proslavili u jednom zagrebačkom restoranu, i kada je puhao svjećice na sav glas smo ga bodrili :“Čet-čet-čet-čet!“ – pljeskavši iz sve snage. Naravno da su nas svi u restoranu gledali. Eto, takva je i atmosfera u Dhar medii.

Talija blog2Mnogo posla nije nas ni danas omelo u svakodnevnoj dobroj volji. U posjet nam je i svratio naš omilljeni klijent Slaven. Baš sam jučer kada je nazvao shvatila da na svakoj fakturi njegovo ime već mjesecima krivo piše– rekao mi je :“Nisam ti ja Sleeeven.“ 🙂 U bazi podataka bilo je samo jednom krivo upisano (dovoljno) i eto ti! Nitko nije nepogrešiv ma kako se trudio biti pa tako nije ni osoba koja upisuje ove podatke u bazu podataka (JA).  Volim Slavena. Uvijek me nasmije kad god nazove. Slavene, nadam se da ovo čitaš da ne propadne kompliment.

S našim klijentima, kao i dobavljačima s kojima svakodnevno razgovaram, njegujem prijateljski odnos prije svega. Pa ljudi smo! Nema forsiranih glumatanja, mi smo ono što jesmo – ljubazni jer se poštujemo, dobre volje koju pokušavamo prenijeti jedni na druge, opušteni i na ti. 🙂

Volim svoj posao. Volim tvrtku u kojoj sam zaposlena. Odličan smo tim.

Talija


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
en_USEnglish