Robin Sharma u Zagrebu

“Vođa bez titule” – seminar

Kada sam prvi puta naišla na Sharminu knjigu “Vodič do vrhunskog uspjeha” (Dvostruka Duga) negdje u gužvi na Interliberu, sa dvoje djece pored sebe, nisam imala pojma da će me se njegov tako jednostavan stil pisanja dojmiti do te mjere i izazvati me da razmislim kako bi bilo da ga pozovemo u Hrvatsku.

Nekoliko simpatičnih savjeta u toj maloj knjzi podsjetilo me da upravo na taj način vodimo svoj posao,  iako priznajem ponekad definitivno niste u potpunosti pripremljeni za sve izazove koje vam život nosi.

Sharma, kao guru nudi praktične savjete za pokretanje enrgije i razilaženje sa starim, otrcanim obrascima u poslovanju. Prihvatiti ih i za mene je bila igra, jer dobitak nije na kocki već je zapravo jedini mogući izlaz. Stoga ne oklijevajte biste li se pridružili ovom predavanju i poklonili sebi ulaznicu: 20.veljače 2014. naša mala tvrtka ugostit će jednog on najtraženijih svjetskih savjetnika za temu vođenja.

Njegova genijalnost leži upravo u jednostavnosti, gdje leži sva filozofija modernog poslovanja: poštuj i djeluj – bit će ti dvostruko vraćeno. “Vođa bez titule” ime je njegova najnovijeg bestselera knjige koja vam stiže u ruke na samom seminaru.

Dobrodošli!

Lea Brezar

 


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
en_USEnglish