Loading...
BLOG2021-08-16T15:31:56+02:00

Otvorena komunikacija važna je za rad. O svojim uspjesima, a i neuspjesima rado komuniciramo kroz blogove.

”Pokušati planirati poraz prednost je da u konačnici lakše prebrodite gubitak, jer i poraz treba biti opcija na koju treba računati.”

“Možemo reći da je za uspjeh od krucijalne važnosti kvaliteta poslovanja, a utemeljen sustav vrijednosti je važan, želite li se na tržištu istaknuti.”

Rokovi su ono što je danas možda i najbitnije kod usluge. Na kvalitetu nekada malo i zažmirimo, ali ako se rok može ispoštovati onda radimo. A rokovi koji nam se postavljaju znaju nekada biti, blago rečeno, zanimljivi. I dobro, to samo dokazuje da smo sposobni zbilja sve odraditi.”

Blogovi

DA BISTE NJEGOVALI KULTURU INOVACIJA, MORATE POTICATI DJELOVANJE NA KREATIVNE IDEJE. NEKA SE VAŠI ZAPOSLENICI OSJEĆAJU CIJENJENIMA, KAO DA IMAJU ODREĐENU AUTONOMIJU U PROCESU STVARANJA IDEJA.

Specijalist za društvene mreže

January 12th, 2023|Blog|

#zapošljavamo, m/ž   Minimalne kvalifikacije: Prvostupnik/ca marketinga, medija/odnosa s javnošću, komunikacija ili srodnog područja i dvije (2) godine iskustva na poslovima vođenja društvenih mreža, analitike i kreiranja kampanja. Željene kvalifikacije: Upoznat/a s mjernim [...]

Želiš studentsku praksu?

Baci oko na naše blogove, svi naši studneti napisali u svoj osvrt.

Spremni za razgovor?

IMATE VELIKU IDEJU KOJU ŽELITE REALIZIRATI?

Go to Top