[heading centered=”yes” margin_bottom=”no”]Odnosi s javnošću[/heading]

[row_container dark=”no”]

[testimonials heading=”Rekoše o nama” auto_scroll=”yes”][testimonial width=”1/2″ author=”Aleksandra Hampamer, suvlasnica Dvostruke Duge” author_title=”Autorica”]„ Agencija Dhar media je preuzela moje zastupanje kao autora knjige “Očuh i Kopile” te je uz promociju knjige pokrenula i kampanju “Usudim se reći, usudi se i ti.” Izuzetna profesionalnost, susretljivost, organiziranost krasi agencijske djelatnike i menadžment te mi je bilo veliko veselje pokrenuti cijeli projekt i raditi s njima.“[/testimonial][/testimonials]

[/row_container]

[row_container dark=”no”]

[column width=”eight” position=”first” ]Očuh i Kopile, Aleksandra HamopamerNakon dogovora o preuzimanju koordinacije predstavljanjem knjige “Očuh i Kopile” odlučili smo je staviti u kontekst projekta “Usudim se reći: Da, zlostavljana sam”, s namjerom da još jedan put osvjestimo ovaj problem i pozovemo one koji proživljavaju slična iskustva da se ohrabre i potraže pomoć.[/column]

[column width=”eight” position=”last” ][tabs tab1=”PR” ][tab id=1]Promocija knjige “Očuh i Kopile”,osmišljavanje komunikacije, komunikacija s medijima, izrada web stranice za kampanju “Usudim se reći”.[/tab][/tabs][/column]

 

 

 

[heading centered=”yes” margin_bottom=”no”]Knjiga i kampanja[/heading]
Usudim se reci

[highlight dark=”no”]Autorica knjige “Očuh i Kopile”, Aleksandra Hampamer,[/highlight] suvlasnica izdavačke kuće Dvostruka Duga, voditeljica udruge Umjetnost davanja te azila za pse u Čakovcu odlučila je glasno ispričati svoju priču i zajedno s agencijom Dhar media pokrenuti kampanju “Usudim se reći: Da, zlostavljana sam!”

Više informacija o kampanji naći ćete ovdje.

 

Očuh i Kopile potresna je priča o životu jedne djevojčice i jedne starice. Dok jedna svakodnevno dobiva batine i prolazi kroz horor svog djetinjstva, druga priča iscjeljujuće priče koje djevojčici pomažu kročiti kroz pakao života.

Aiya i Tara susreću se opet mnogo godina kasnije pred samu Tarinu smrt. Aiya dolazi u gradić gdje  Tara sada živi kako bi se oprostila od starice koja joj je promijenila život i odredila usud, a Tara je čeka kako bi joj predala svoje životno poslanje i potakla je na služenje i pomaganje drugima.

Dok jednu čeka put prema svjetlu iza tunela, druga nastavlja put dobrote i suosjećanja tražeći tako svoj put prema oslobođenju.

Kroz potresne priče iz Aiyinog djetinjstva autorica progovara o ljubavi i strahu, mržnji i opraštanju, suosjećanju i pomaganju koje nas može voditi kroz život kad izgleda da je sve izgubilo smisao.

Tople Tarine priče podsjećaju nas na poznate životne istine: Ne čini drugima ono što ne želiš da drugi čine tebi; Kako siješ, tako ćeš i žeti; Samo promjena je stalna i mnoge druge. Ispričane kroz autobiografsku potku autoričinog djetinjstva priče progovaraju o borbi protiv nasilja, posebice u obitelji, te unose svjetlo tamo gdje mrak straha zaprječuje put ljubavi i hrabrosti za promjene.

Zahvaljujući Tari, ženi koja se ničega nije bojala, Aiya je pronašla snagu da se suprotstavi strahu i pronađe svoj put ljubavi i iscjeljenja.

[/row_container]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
en_USEnglish