O nama

Biti duša tima

Najvažnija je namjera vođe.
Postići taj cilj možemo samo kada počnemo gledati dušu u svim ljudima.


Temeljne vrijednosti naše tvrtke

Postavljanjem jasnih smjernica nikada ne gubite cilj iz vida.

Nacela-tvrtkefinal

Ljubav, istina, brižnost, poštovanje i sloboda

Bez ljubavi čak i u poslovanju, nema ničega. Ona u sebi sažima istinu, brižnost i
poštovanje prema svima. Bez ovih vrijednosti nikada ne možemo biti slobodni.

Pravednost, jednakost,nadahnuće

Vidjeti ljude upravo onakvima kakvi jesu u njima budi osjećaj važnosti. Samo takvi
mogu biti nadahnuti a mi imamo jednosmjernu kartu za napredak.

%
Kreativni
%
Drugačiji
%
Na raspolaganju

 

Full service

To bi bilo ono što nas opisuje. Registrirani kao agencija za promidžbu, osnovani 2009. okupili smo stručni tim koji broji više od deset godina iskustva na poslovima dizajna, pripreme, marketinga i odnosa s javnošću.

Promjene

“Promjena je jedina konstanta”- rečenica koja opisuje način kojim poslujemo. Prepoznajemo prilike, prihvaćamo izazove i koristimo sve resurse pozitivne energije kako bi ostvarili željeni cilj - bio to dizajn logotipa, rebrending, organizacija evenata, nove strategije… Samo recite. Sve je izvedivo. Treba samo poželjeti.

Misija

Dva su aspekta bića dhar medie. Onaj dio koji je čini postojanom, to je njen tim i onaj drugi koji je čini živom – klijenti. Načela dharmičkog menadžmenta koja smo postavili da nam budu vodilja u odnosima što ih stvaramo svaki dan daju nam snage da promjene koje su stalne i česte lako podnosimo.

Vizija

Naš tim je raznolik i radi na različitim projektima u različitim granama gospodarstva, a koji su sažeti u našem desetogodišnjem planu razvoja. Neki su projekti očiti i slijed su dosadašnjih aktivnosti, a neka su iznenađenja stvorena u nadahnuću. :-) U svakom slučaju plan je sasvim jasan, a to je ono najvažnije. Definitivno znamo kamo idemo.