Odnosi s javnošću

Rekoše o nama

Kolibrici-Tportal
Kolibrici-Zena.hr
Kolibrici-Zagrebancija
Kolibrici-Vecernji

 

Kolibrici-primarni-CMYKJednog mi je jutra u inbox stigao mai od prijateljice sa molbom za pomoć: Bilo nam je dovoljno vidjeti sa kakvim se teškoćama nose hrabri roditelji ove djece da budemo sigurni kako ćemo im pružiti svaku podršku u realizaciji ciljeva ove odruge. A onda smo upoznali Nikolu i Anamariju… sve dalje je povijest.
Organizacija press konferencija i komunikacija s medijima

O Kolibrićima

NikolaUdrugu „Kolibrići“ osnovali su 26. listopada 2011. godine roditelji djece s najtežim teškoćama u razvoju koja su ovisna o aparatima za održavanje na životu s ciljem da im poboljšaju osnovne životne uvjete. Dana 27. ožujka 2012. godine Udruga je upisana u Registar udruga Republike Hrvatske pod brojem 21009190 i s tim danom stječe svojstvo pravne osobe.

Sjedište Udruge je u Zelinskoj 2, 10000 Zagreb. Roditelji su iz različitih krajeva Republike Hrvatske i zbog činjenice da su im djeca svakodnevno u životno ugrožavajućim situacijama onemogućeno im je međusobno druženje. Stoga Udruga nema prostorije za sastajanje članova.

Udruga okuplja roditelje sličnih životnih situacija i problema, povezane teškim dijagnozama svoje djece za čiji se dah iz dana u dan bore.

Udruga trenutačno nema zaposlene, ali nam je velika želja da u budućnosti zaposlimo medicinske sestre, koje bi uvelike pomogle u poboljšanju kvalitete života cjelokupne obitelji.

Želite li donirati možete to učiniti na ovaj broj Žiro računa: ZABA 2360000-1102273569